12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Lekkage in uw zwembad?

Lekt er water uit uw zwembad? Met onze speciale apparatuur kunnen we het lek eenvoudig traceren. Hak- en breekwerk is niet nodig en uw verzekering vergoedt vaak de kosten!

Vind een lek in uw zwembad dankzij Lekdetectie Advies

Heeft u in uw achtertuin een ingegraven zwembad? Doe dan regelmatig een lekdetectie in uw zwembad, om eventuele lekken op tijd op te sporen. Dit kunt u ook laten doen door de specialisten van Lekdetectie Advies. Lekken opsporen in en rond het zwembad is geen gemakkelijke opgave. Dit komt doordat een lekkage door verschillende oorzaken kan komen. Om het risico op vervelende waterschade te voorkomen, is het van groot belang om lekken in zwembaden tijdig op te sporen. Waterschade resulteert in schimmelvlekken op muren en plafonds, rotte plekken op het houtwerk in en rondom het zwembad. Lekdetectie Advies beschikt over verschillende geavanceerde hulpmiddelen, die het opsporen van lekkages rond uw zwembad een stuk eenvoudiger maken.

Lekkage in uw zwembad opsporen? Zo werkt dat!

Alvorens een lek in uw zwembad op te sporen, maken wij een indicatie van de bron van het lek Aan de hand van deze schatting bepalen we welk type lekdetectie het meest geschikt is om de bron van het lek op te sporen. In de meeste gevallen biedt leaktracking uitkomst. Leaktracking produceert een elektrisch veld aan de oppervlakte van het water. Water is een goede geleider van elektriciteit. Als er een lek is in uw zwembad, dan lekt er naast het water ook elektriciteit de grond in. Dit wordt door onze ontvanger geregistreerd en toont precies waar het lek zich bevindt.

Het opsporen en verhelpen van zwembadlekkages

Het opsporen van een lek in uw zwembad is niet voldoende, u moet het lek ook zo snel mogelijk verhelpen. Om de reparatie van een lek te vergemakkelijken, leveren wij een volledig rapport na het lokaliseren van de bron van een lek rond uw zwembad. Dit rapport kan door een loodgieter worden gebruikt om het lek efficiënt en daadkrachtig aan te pakken. Ook uw verzekeringsmaatschappij zal ons rapport op prijs stellen. Zij vergoeden vaak de kosten van lekdetectie.