12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Lek opsporen in uw waterleidingen

Lekt er water ergens uit een leiding, maar weet u niet waar het lek zich precies bevindt?
Bel ons! Wij sporen het lek snel op zonder te hoeven slopen.

Lekkage laten opsporen in uw waterleiding? Kies Lekdetectie Advies

In de meeste gevallen ontstaat een lek in uw woning rond uw leidingen of afvoeren. Het kan hierbij gaan om leidingen tussen de muren, onder de vloer of bijvoorbeeld bij radiatoren en sanitair. Omdat een waterleiding- of afvoerlek op veel plaatsen in uw woning kan voorkomen kan het zeer moeilijk zijn om zelf de bron van een lekkage te vinden. Indien u last heeft van lekkages rond uw waterleidingen, kunt u contact opnemen met Lekdetectie Advies. Wij beschikken over diverse geavanceerde hulpmiddelen waarmee een lek in een waterleiding eenvoudig opgespoord kan worden. Hak- en breekwerk is daarom niet meer nodig. Zo voorkomen we dat we na het uitvoeren van een lekdetectie vast komen te zitten in rotzooi.

Lekdetectie uitvoeren rondom de waterleidingen

Voor het lokaliseren van lekkages in uw waterleiding, maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur. Lekdetectie kent verschillende vormen. Welke vorm van lekdetectie het meest geschikt is, hangt af van verschillende aspecten. Bijvoorbeeld het gebruik van een warmtebeeldcamera om de bron van een lek in warmwaterleidingen op te sporen. Lekdetectie rond een koudwaterleiding wordt meestal uitgevoerd met ultrasone trillingen. Op basis van de weerkaatsing van deze ultrasone trillingen kan de plaats van de bron van het lek worden bepaald. Lekdetectie door Lekdetectie Advies rond een waterleiding gebeurt altijd zonder dat er sloopwerk aan te pas moet komen. Bij elk lek gaan onze specialisten op zoek naar de beste manier om de bron van het lek te identificeren. Bovenal zullen zij ervoor zorgen dat het lek opgelost kan worden.

Lekdetectie advies helpt u bij het oplossen van lekkages

Het is belangrijk dat, nadat wij de bron van een lekkage voor u hebben opgespoord, de lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Een loodgieter kan verdere hulp bieden bij het oplossen van een lekkage. Om het werk van de loodgieter zo gemakkelijk mogelijk te maken, krijgt u van ons na afloop van de lekdetectie een uitgebreid rapport. Dit betekent dat het opsporen van een waterleiding lek niet meer door een loodgieter hoeft te worden uitgevoerd. Dit bespaart veel geld, want een loodgieter beschikt meestal niet over de juiste apparatuur en het werk kan vele arbeidsuren kosten. Vaak vergoedt de verzekering ook de kosten van lekdetectie.