12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Lekkage aan het plafond

Heeft u last van vochtplekken of andere waterschade aan uw plafond?
Wij sporen de bron van de lekkage op zonder sloopwerk!

Een lek in uw plafond opsporen door Lekdetectie Advies

Het opsporen van een lekkage in uw plafond is moeilijker dan de meeste huiseigenaren van tevoren denken. De oorzaak van een lekkage in uw plafond kan namelijk door verschillende zaken worden veroorzaakt. U moet hierbij denken aan lekkage rondom de leidingen boven uw plafond, een lekkage rondom uw dak, enzovoorts. Voor het opsporen van een lekkage in het plafond kunt u onze vakmensen inschakelen. Wij maken bij het detecteren van lekkages gebruik van diverse geavanceerde hulpmiddelen. Waar het vroeger nodig was om het plafond open te maken om een lekkage boven uw plafond op te sporen, is dit nu gelukkig niet meer het geval. Hierdoor heeft u geen last van de nare gevolgen van sloop- en hakwerk.

Gereedschap voor het opsporen van een plafondlekkage

Doorgaans maken onze experts gebruik van ultrasone lekdetectie om de bron van een lekkage in uw plafond te achterhalen. Een ultrasone detectie maakt gebruik van de weerkaatsing van ultrasone trillingen om de bron van het lek te lokaliseren. Deze vorm van lekdetectie is vooral interessant voor regenwaterlekken of koudwaterleidingen in huis. Om de bron van een lek in warmwaterleidingen te lokaliseren, kan ook een thermografische camera worden gebruikt. Een thermografische camera brengt de temperatuurverschillen tussen het water in en buiten de leiding in kaart en lokaliseert zo het lek. Hierdoor is het waterlek in het plafond in een mum van tijd gelokaliseerd. Bij elk lek bekijken onze specialisten hoe de bron van het lek het beste kan worden opgespoord. Zij zullen er voornamelijk voor zorgen dat het lek snel en vakkundig hersteld kan worden.

Lekkage in uw plafond opsporen en repareren

Kampt u met een lekkage aan uw plafond en ontstaan er lelijke plekken in het plafond? Alleen het opsporen van een lekkage in uw plafond is natuurlijk niet voldoende. Het lek moet ook op de juiste manier gerepareerd worden. Nadat wij een lekdetectie hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage waarin de bron van het lek wordt omschreven. Dit is belangrijk aangezien een loodgieter gebruikt maakt van de rapportage voordat hij of zij aan de slag gaat met het verhelpen van de lekkage. Niet alleen een loodgieter, ook de verzekeringsmaatschappij kan u rapportage goed gebruiken. De kosten van onze lekdetectie kunnen worden vergoed door de verzekering. Lekdetectie helpt om verdere schade te voorkomen, zoals lekkageplekken in uw plafond. Komt er water uit uw plafond? Dan is het verstandig om te kiezen voor lekdetectie. Schakel dan de vakmensen van Lekdetectie in om het lek te verhelpen.