12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Lekkage in een muur

Vertoont een muur in uw woning tekenen van waterschade? Wij achterhalen waar dit water vandaan komt zonder hak- of breekwerk uit te hoeven voeren.

Een lek in uw muur opsporen

Zodra er waterschade in uw woning ontstaat, kunt u dit meestal zien aan de schimmelplekken die op muren en plafonds verschijnen. De oorzaak van dit soort waterschade ligt meestal bij een lekkage die is ontstaan in of rondom de muur. Het lek zorgt ervoor dat vocht in de muur trekt. Het kan vrij lastig zijn om lekkages in muren te vinden. Het lek zit vaak in een van de vele waterleidingen in de muur. Deze zijn netjes zijn weggewerkt. Hierdoor is het meestal niet makkelijk om snel te achterhalen waar de lekkage zit. Onze experts van Lekdetectie Advies kunnen de lekkage snel en vakkundig opsporen zonder dat er hak- of breekwerk hoeft plaats te vinden. Heeft u een lekkage in de muur ontdekt die opgespoord moet worden? Schakel Lekdetectie Advies in om snel van uw lekkage af te komen.

Kapotte leidingen in uw muren? Wij sporen ze op!

Een lekkage achterhalen kan op verschillende manieren. Tegenwoordig is het slopen van de muur nagenoeg niet meer van toepassing. In het verleden was het meestal noodzakelijk om de muur grotendeels open te breken om de plek van het lek te vinden. Door gebruik te maken van ultrasone trillingen kunnen wij onder andere een lek achter uw muur opsporen. Aan de hand van de terugkaatsing van de trillingen wordt duidelijk waar het lek zit. In een groot aantal gevallen zal een lekkage achter uw muur een leidinglek zijn. Bijvoorbeeld omdat waterleidingen beschadigd of verkeerd aangesloten zijn. Middels lekdetectie kan een lek in een waterleiding in de muur vakkundig worden opgespoord.

U ontvangt altijd en lekdetectie rapportage achteraf

Voor het oplossen van een lekkage moet u de hulp van een loodgieter meestal inschakelen. Een loodgieter hoeft na het inschakelen van Lekdetectie Advies niet meer te zoeken naar de plek waar het lek zich bevindt. Daardoor kan een loodgieter snel uw lekkage verhelpen. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage nadat wij lekdetectie hebben uitgevoegd. Dit rapport kan de loodgieter gebruiken om het lek te achterhalen. Daardoor is hij of zij sneller klaar, wat scheelt in de kosten. Ook kunt u het rapport indienen bij de verzekeringsmaatschappij. De kosten van de lekdetectie worden meestal vergoed.