12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Opsporen van lekkages in leidingen van radiatoren

Ontstaat er een lekkage bij een verwarmingsleiding of heeft u waterschade ontdekt? Wij lopen alle leidingen van de radiator langs om het lek op te sporen, ook in muren en onder vloeren!

Lekkage aan uw radiator?

Radiatoren zijn in elk huis te vinden. Radiatoren worden meestal aangesloten door een ervaren loodgieter wanneer een huis wordt gebouwd. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat er problemen ontstaan met uw radiator. Natuurlijk is het mogelijk dat er op een bepaald moment lekken ontstaan aan de buizen van uw radiator. Dit kan komen door slijtage rond de aansluitpunten van twee leidingdelen, twee leidingdelen die bij het aansluiten van de radiatoren niet goed zijn aangesloten, enzovoorts. De specialisten van Lekdetectie Advies gaan graag voor u aan de slag. Wij sporen lekkages aan uw radiator vakkundig op. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten kunnen wij het lek snel en vakkundig opsporen zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas hoeft te komen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderzoeken van andere soorten lekken in en rondom uw woning.

Lekdetectie met behulp van een thermografische camera

Slijtage of beschadiging aan de warmwaterleidingen van uw radiator vormen vaak de oorzaak van een lek. Voor het uitvoeren van lekdetectie rondom de radiatorleidingen kiezen de experts van Lekdetectie Advies voor het gebruik van een thermografische camera. Dit instrument kan worden gebruikt om temperatuurverschillen in de buurt van de leidingen te visualiseren. Bij een lek sijpelt een deel van het water uit de leidingen. Met de thermografische camera kunnen wij dit probleem goed in kaart brengen.

Lekkages kunnen eenvoudig opgelost worden dankzij Lekdetectie Advies

U kunt Lekdetectie Advies inschakelen om de bron van lekkages rond leidingen van uw radiator op te sporen. Na detectie kunt u een erkende loodgieter langs laten komen om het lek snel en vakkundig te verhelpen. Uiteraard kan de loodgieter uitgaan van de bron van het lek dankzij het rapport dat Lekdetectie Advies hierover opstelt. Dit rapport kunt u ook gebruiken om de kosten van de lekdetectie door de verzekeringsmaatschappij te laten vergoeden.