12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Lekkages in koudwaterleidingen

Een lekkage is erg vervelend, maar dankzij onze lekdetectie helpen we u er snel van af! Met onze apparatuur kunnen we lekkages in koudwaterleidingen opsporen.

Lekkage laten opsporen in koudwaterleidingen?

Koudwaterleidingen komen overal in uw huis voor. Denk aan de leidingen rond de gootsteen in de keuken, bij het sanitair in de badkamer, bij een eventueel apart toilet, enzovoorts. Hierdoor is de kans groot dat er lekkages ontstaan rondom koudwaterleidingen in uw woning! Het opsporen van lekkages in koudwaterleidingen met lekdetectie kan u vertellen waar de bron van een lekkage zich bevindt en of u überhaupt lekkages in uw woning heeft. Vaak wordt een lek in een koudwaterleiding pas zo laat opgemerkt dat er al waterschade aan uw woning is ontstaan. Deze waterschade is te herkennen aan schimmel op uw muren, plafonds en vloeren, of rottende plekken in het houtwerk van uw dak. Reden genoeg om regelmatig een lekdetectie uit te laten voeren rondom koudwaterleidingen in uw woning. Ook als er al een lek is, is het een goed idee om een lekdetectie te laten uitvoeren. Wij kunnen zonder sloopwerk precies achterhalen waar het lek zit. Dit bespaart u sloop- en herstelwerk, loodgieterskosten en u krijgt de kosten van lekdetectie vaak vergoed door de verzekeringsmaatschappij.

Onze specialisten bieden hulp bij een lekdetectie

U kunt rekenen op de hulp van Lekdetectie Advies voor het uitvoeren van lekdetectie werkzaamheden rondom koudwaterleidingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met diverse vormen van lekdetectie hebben wij ieder type lek snel opgespoord. Hierbij kunt u denken aan het lekkages opsporen bij waterleidingen (zowel koude en warme waterleidingen), de cv-installatie, afvoer en nog veel meer. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij uw lekkage snel en vakkundig opsporen zonder dat er muren of vloeren moeten worden opengebroken. Bij een koudwaterleiding kiezen wij vaak voor opsporen door middel van ultrasoon detectie. Daarmee proberen wij de bron van het lek op te sporen middels de weerkaatsing van ultrasone trillingen.

Een uitgebreide rapportage

Zodra onze vakmensen de lekdetectie hebben uitgevoerd rondom de koudwaterleidingen, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt omschreven waar de bron van het lek zich precies bevindt. Hiermee kan een getrainde loodgieter goed uit de voeten, aangezien hij of zij de bron niet opnieuw hoeft op te sporen. Met dit rapport kunt u vaak ook een deel van de gemaakte kosten voor het herstel vergoed krijgen bij de verzekeringsmaatschappij.