12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Lekkage in uw kelder?

Heeft u last van vochtproblemen in uw kelder? Met onze apparatuur lopen wij alles na en sporen lekken op. Zo wordt de bron van het probleem duidelijk zonder hak- en breekwerk!

Lekkage in de kelder laten oplossen

Een kelder is de ideale plek in uw woning voor het opslaan van meubels, tuinspullen of etenswaren. Het is wel belangrijk dat de kelder regelmatig gecontroleerd wordt op lekkages. Wanneer een lekkage in uw kelder ontstaat, kan dit nare gevolgen hebben voor de spullen die u in de kelder bewaart. Door lekkage kunnen ook schimmels op uw muren ontstaan. Het is niet altijd even makkelijk om een lekkage op te sporen in de kelder. Daarom kunt u Lekdetectie Advies inschakelen om de lekkage in uw kelder te onderzoeken. Onze specialisten bieden graag hulp bij het oplossen van de lekkage. Met behulp van technische hulpmiddelen kunnen we het onderzoeken van lekkages in de kelder vereenvoudigen.

Welke verschillende soorten lekkages zijn er in de kelder?

Een lek in de kelder kan verschillende oorzaken hebben. Denk daarbij aan de leidingen onder de vloer die beschadigd kunnen raken. Daarnaast kan het zijn dat er vocht van ruimtes boven uw kelder naar de muren van de kelder trekken. Experts kunnen lekkages opsporen door middel van ultrasone trillingen. De bron van het lek wordt bepaald door de weerkaatsing van de ultrasone trillingen. Daardoor is het niet nodig om de muren of vloeren open te breken om een lekkage in de kelder op te sporen.

Lekdetectie rapportage

Nadat één van onze specialisten bij u een lekdetectie heeft uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Binnen het rapport wordt omschreven waar de bron van het lek zich bevindt. Wanneer u een specialist inschakelt die deze lekkage gaat oplossen kunt u het rapport overhandigen. Deze kan dan doelgericht aan de slag met het repareren van de lekkage. Daarnaast kun je het rapport doorsturen naar je verzekeringsmaatschappij. Deze vergoedt de kosten van de lekdetectie in de meeste gevallen.