12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Lekkage aan uw balkon

Heeft u een lekkage aan uw balkon? Wij sporen op waar het lek precies zit, zonder dat we het
balkon van u of uw buren open hoeven te breken.

Lekkage balkon oplossen? Bel Lekdetectie Advies!

Een lekkage bij uw balkon kan verschillende oorzaken hebben. Het is altijd van groot belang dat de lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost om blijvende schade te voorkomen. De experts van Lekdetectie Advies kunnen de lekkage aan uw balkon snel lokaliseren. Wilt u een lekkage aan het balkon laten opsporen? Kies dan voor Lekdetectie Advies! Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we de bron van uw lekkages snel en vakkundig achterhalen.

Hulpmiddel voor een lekdetectie op balkons

Zodra een lekkage op het balkon ontstaat kunnen wij deze op verschillende manieren voor u opsporen. We kunnen gebruik maken van ultrasone trillingen of infrarood detectie. Nadat onze specialisten de lekdetectie aan uw balkon hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. Deze rapportage kan door een loodgieter gebruikt worden om de lekkage te verhelpen.

Warmtelek opsporen op het balkon

Naast waterlekkage op uw balkon kunnen er ook warmtelekkages optreden. Als er een warmtelek ontstaat, ontsnapt er een grote hoeveelheid warme lucht uit uw huis waardoor u onnodig energie verbruikt. Door de warmtelekkage aan de balkonzijde van de woning te detecteren, kan de warmte-isolatie van de woning effectief worden verbeterd. Lekdetectie Advies helpt u graag bij het uitvoeren van dit soort lekdetectie op uw balkon. Dit kan onder andere worden gedaan door een warmtebeeldcamera te gebruiken, waardoor het warmteverschil gemakkelijk te zien is.