12746 klanten gingen u voor - 4,5 / 5 klantenbeoordeling
4.5/5

Daklekkage in Oss

Lekdetectie Advies is de specialist op het gebied van lekdetectie in Oss. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorkom waterschade!

Offerte aanvragen

Daklekkage opsporen in Oss

Een Daklekkage kan op verschillende plaatsen in en rondom de woning ontstaan. Het is ook belangrijk dat u alert bent op de lekkages aan de buitenkant van uw huis. Lekkages aan uw dak zijn meestal niet direct zichtbaar waardoor ernstige waterschade kan ontstaan. Regenwater en andere vormen van neerslag stromen niet naar beneden door de dakgoot, maar door de muren van het huis. Onderweg zal er dan vocht in de muur gaan zitten. Hierdoor kunnen er lelijke schimmelplekken ontstaan, zichtbaar aan de binnenkant van de muur. Het renoveren van dit soort plekken is geen eenvoudige klus en kan veel tijd kosten. Er zijn veel soorten lekkages. Bent u niet zeker welke lekkage het betreft? Kijk dan bij alle type lekkages.

Daklekkage opsporen met hulpmiddelen

We hebben verschillende tools om lekken aan uw dak te detecteren. Denk bijvoorbeeld aan lekdetectie door middel van ultrasone trillingen. De nagalmafwijking van deze trillingen geeft de exacte plaats van de lekkage in de groef aan. Hierdoor kan een dakdekker de dakgoot doelgericht herstellen. Er hoeft dus geen schade worden gemaakt om het lek te detecteren. Daarnaast kunnen wij gebruikmaken van de kleurstofmethode. Bij deze manier van lekdetectie doen we kleurstof in het water in de afvoer. Nu, door een lek in de goot, zal de kleurstof gedeeltelijk zichtbaar zijn op uw muren. Op deze manier kunnen we snel de exacte locatie van het lek zien.

Een Daklekkage laten verhelpen

De specialisten van Lekdetectie Advies helpen u graag met het opsporen van de plaats waar de Daklekkage zit. Voor het repareren van de daklekkage in Oss heeft u een dakdekker nodig. Middels ons adviesrapport kan de door u gekozen dakdekker direct aan de slag met de oplossing. Het rapport kunt u vervolgens ook indienen wanneer u schadeclaims indient bij de verzekeringsmaatschappij. Neem direct vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande aanvraagformulier.

Specialisten in lekdetectie

Met onze geavanceerde apparatuur sporen wij alle lekkages op, zonder hak- en breekwerk. Daarnaast zijn wij werkzaam in Oss en heel Nederland.

Bijkomend voordeel: uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten!

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!